آموزش ثبت شرکت سهامی خاص
ما در اینجا برای شما به صورت تصویری آموزش ثبت شرکت سهامی خاص را انجام می دهیم.
برای شروع می بایست به سایت اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری مراجعه نمایید.پس از مراجعه به سایت طبق تصویر روی گزینه ی تاسیس شخصیت حقوقی کلیک نمایید و سپس از فیلد نوع شرکت، شرکت سهامی خاص را انتخاب نمایید
گام اول (اطلاعات عمومی شرکت) : در این مرحله استان و شهرستانی که می خواهید شرکت در آنجا ثبت شود را انتخاب نمایید. سال مالی هر شرکت معمولا اول فروردین ماه هر سال تا پایان اسفند ماه همان سال می باشد. بنابراین شروع سال مالی را یکم فروردین انتخاب نمایید. کد پستی شرکت محلی که دفتر اداری یا تجاری شما در آنجا قرارداد را وارد و با تکمیل تصویر امنیتی آدرس را استعلام نمایید.اگر آدرس دقیقا همان محل بود به گام بعدی بروید
گام دوم (اطلاعات متقاضی) : در این قسمت باید اطلاعات یکی از سهامداران یا مدیران تکمیل شود. دقت نمایید که شماره همراه متقاضی حتماٌ باید در سیستم مخابراتی به نام ایشان باشد.در غیر این صورت در گام آخر با مشکل مواجه می شوید.
گام سوم (نام های درخواستی) :در این قسمت 5 اسم حداقل سه کلمه ای به ترتیب اولویت انتخاب و ثبت نمایید. اولویت از این جهت مهم است که اگر اولویت اول بنا به هر دلیل (تشابه با نام شرکت های دیگر، استفاده از کلمات ممنوعه ، استفاده از کلمات مجوزی و … ) رد شد، کارشناس اولویت بعدی را بررسی می نماید.
گام چهارم (موضوع فعالیت) : در این قسمت گروه فعالیت خود را عمومی انتخاب نمایید . اگر موضوع شما مجوزی هست به عنوان مثال گردشگری ، هواپیمایی، فرهنگی هنری و … قبل از ادامه مراحل ثبت شرکت به سازمان مربوطه مراجعه و مجوز اخذ نمایید.
گام پنجم (سرمایه) : در این قسمت سرمایه شرکت را به صورت نقدی وارد نمایید. همانطور که در ثبت شرکت سهامی خاص توضیح دادیم سهام شرکت به تعداد سهم تقسیم می شود .بنابراین تعداد سهام و ارزش ریالی را طبق میزان سرمایه وارد نمایید.
توجه : حداقل میزان سرمایه شرکت سهامی خاص 000/ 000/ 1 ریال و حداکثری برای آن تعیین نشده است. همچنین به هر میزانی که انتخاب شود می بایست 35% سرمایه شرکت را به حسابی در یک بانک دلخواه واریز نمایید و گواهی بانکی دریافت نمایید.
گام ششم (اشخاص/مدیران) : در این قسمت تاریخ صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت مدیره را همان تاریخ ورود اطلاعات درج نمایید. همچنین ساعت شروع جلسه مجمع عمومی موسسین را یک ساعت قبل تر از صورتجلسه هیئت مدیره قرار دهید. در اینجا باید حداقل سه نفر را به عنوان اعضاء هیئت مدیره و دو نفر را به عنوان بازرس انتخاب نمایید. سمت های هیئت مدیره به این صورت است: مدیرعامل و عضو هیئت مدیره – رئیس هیئت مدیره -نائب رئیس هیئت مدیره.در هر قسمت پس از مشخص کردن سمت، سهام آن فرد را نیز در فیلد سهام مشخص نمایید. بعد از این مراحل یک نفر را به عنوان بازرس اصلی و یک نفر را به عنوان بازرس علی البدل انتخاب کنید.
توجه : برای برگزاری مجامع شرکت سهامی خاص باید یک نفر به عنوان رئیس جلسه، دو نفر به عنوان ناظر جلسه و یک نفر به عنوان منشی جلسه تعیین گردد. رئیس و ناظرین جلسه باید حتما سهامدار باشند ولی منشی جلسه می تواند سهامدار باشد یا نباشد.
توجه: شماره همراه مدیرعامل حتماٌ باید در سیستم مخابراتی به نام ایشان باشد.در غیر این صورت در گام آخر با مشکل مواجه می شوید.
توجه: کد پستی اعضاء باید با کدپستی شرکت متفاوت باشد.
در همین گام و در پایین صفحه حق امضاء را طبق توافق مشخص نمایید
گام هفتم (روزنامه کثیر الانتشار) : در این قسمت روزنامه کثیر الانتشاری که تمایل دارید آگهی های شرکت در آن درج گردد را انتخاب نمایید. توصیه می شود از روزنامه های کم هزینه استفاده کنید که بار مالی کمتری متحمل شوید.
گام هشتم (اساسنامه) : در این قسمت روی گزینه اساسنامه پیشنهادی سامانه کلیک نمایید. پس از آن چند ماده را باید تکمیل کنید.
در ماده چهارم اساسنامه میزان 35% واریزی سرمایه را وارد نمایید.
در ماده نهم اساسنامه بی نام و بانام بودن سرمایه را مشخص نمایید.
در ماده سی و چهارم اساسنامه میزان سهام وثیقه برای هر یک از مدیران را یک سهم انتخاب کنید.
گام نهم (صورتجلسات) : در این قسمت اطلاعاتی که در گام های قبلی وارد نموده اید به صورت متن صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت مدیره نشان داده می شود. بررسی نمایید اطلاعات به درستی درج شده باشد.اگر تمام موارد صحیح بود به گام بعد بروید.
گام دهم (اظهارنامه) : در این قسمت هم اظهارنامه ثبت شرکت به طور خودکار توسط سامانه تکمیل شده است.به گام بعد بروید
گام یازدهم (خلاصه اظهارنامه ) : در این قسمت متنی را نشان می دهد که در صورتی که شرکت ثبت شود همین متن در داخل آگهی تاسیس درج می گردد.روی گزینه ی ارسال جهت بررسی نام های پیشنهادی و محتوای الکترونیکی کلیک نمایید
اکنون آموزش ثبت شرکت سهامی خاص به پایان رسبد و شما یک ورود اطلاعات سامانه را برای ثبت شرکت سهامی خاص انجام داده اید. پس از این موارد شماره پیگیری را در جایی ذخیره نمایید و یک الی 2 روز کاری دیگر به سامانه مراجعه نمایید .در قسمت پیگیری درخواست شماره پیگیری را وارد نموده و از وضعیت تعیین نام شرکت مطلع گردید.
لینک های مرتبط:
آموزش ثبت شرکت با مسئولیت محدود
با توجه به اینکه ثبت اطمینان کمترین هزینه را نسبت به موسسات ثبتی دیگر از شما اخذ می نماید ، لذا برای انجام امور خود با کارشناسان ما تماس بگیرید و به خاطر عدم پرداخت هزینه های جزئی خود را دچار مشکلات عدیده ای از قبیل تکمیل نبودن مراحل ثبت، رد صورتجلسه و بدهی مالیاتی و ابطال مجوزهای اخذ شده و … ننمایید.
سلام و خدا قوت ،مطالب بسیار گویا بود
با سلام. باعث خوشحالیه برای ما که تونستیم راهنماییتون کنیم
عالی بود هیچ جا اینجوری توضیح نداده بودن دمتون گرم